Privacy policy

Kdo smo

Naš naslov spletne strani je: https://milleo.si.

 

Mediji

Če na spletno stran nalagate slike, se morate izogniti nalaganju slik z vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo kateri koli lokacijski podatek iz slik na spletnem mestu.

Kontaktni obrazec

Ko uporabljate naš kontaktni obrazec, zbiramo naslednje informacije:

  • Ime: Da personaliziramo vašo izkušnjo in odgovorimo na vaša vprašanja.
  • E-poštni naslov: Da vas kontaktiramo z novicami o vaši rezervaciji ali da vam pošljemo novice, če se odločite, da jih želite prejemati.
  • Datumi rezervacije: Da olajšamo postopek rezervacije in zagotovimo razpoložljivost za vaše izbrane datume.
  • Število ljudi: Da naredimo ustrezne nastanitve za vašo rezervacijo.

Piškotki

Če na naši strani pustite komentar, se lahko odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno stran v piškotkih. To je zaradi vašega udobja, da ne boste morali ponovno vnašati podrobnosti, ko boste pustili še en komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ob prijavi bomo nastavili tudi več piškotkov za shranjevanje vaših prijavnih informacij in vaših izbir zaslona. Prijavni piškotki trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dva tedna. Odjava iz vašega računa bo odstranila prijavne piškotke.

Urejanje ali objava članka bo v vašem brskalniku shranila dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na tej strani lahko vsebujejo vdelano vsebino (kot so videoposnetki, slike, članki itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša, kot da je obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Taka spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgradijo sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš IP naslov del e-pošte za ponastavitev.

Koliko časa hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. To nam omogoča, da samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da bi jih držali v čakalni vrsti za moderacijo.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če sploh), shranjujemo osebne podatke, navedene v njihovem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, urejajo ali brišejo svoje osebne podatke (uporabniško ime ni mogoče spremeniti). Administratorji spletnega mesta lahko prav tako vidijo in urejajo te informacije.

Kakšne pravice imate nad svojimi podatki

Če imate račun na tej strani ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako nas lahko prosite, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti iz administrativnih, pravnih ali varnostnih razlogov