Komu je oblikovanje ekipe namenjeno?

Oblikovanje ekipe, ali s tujko “team building”, je dejavnost, ki omogoči članom skupine z ekipnim načinom dela zastaviti cilje, razviti pozitivna medosebna razmerja in razjasniti vloge ter odgovornosti vsakega člana ekipe.

Oblikovanje ekipe je namenjeno zaključenim skupinam sodelavcev, ki v malih, srednje velikih ali velikih podjetjih pri svojem delu sodelujejo v različnih oddelkih, delovnih ali projektnih skupinah ter drugih oblikah dela in si želijo izboljšati komunikacijo, povezanost, sodelovanje in učinkovitost ter tako tudi uspešnost dela v podjetju ali oddelku.

OBLIKOVANJE EKIPE NA SUP-IH

Povezovanje preko SUP-anja, EKO delavnice in pogostitve

tabor-sit-on-the-top-kajak

STOJEČE VESLANJE NA DESKI (SUP)

SUP ali “Stoječe veslanje na deski” (Stand up Paddle) je SUPer aktivnost, saj je lahko SUPer sproščujoča ali SUPer naporna, lahko je SUPer športna ali SUPer rekreativna, je lahko SUPer tekmovalna pa tudi SUPer naravovarstvena aktivnost. Vselej pa je SUPer zabavna, še posebej v družbi članov iniciative in društva NNN – Naredi Nekaj za Naravo.

Člani NNN že vrsto let skrbijo za tri ključne vidike SUP-anja:

 • družbeno koristno dejavnost naravovarstva s pobiranjem odpadkov iz slovenskega morja, obale, rek in jezer; 
 • portno-tekmovalno dejavnost, v kateri člani dosegajo zavidljive rezultate;
 • rekreacijo, druženje in zabavo za sprostitev telesa, uma in duha ter krepitev medsebojne pomoči,povezanosti in ekipnega duha.

  PVPRAŠEVANJE:
  OBLIKOVANJE EKIPE NA SUP-ih

  OBLIKOVANJE EKIPE S STOJEČIM VESLANJEM NA DESKI

  Oblikovanje ekipe na SUP-ih vključuje problemsko zastavljene in smiselno izbrane naloge s področja ekologije/naravovarstva in športno-rekreativne dejavnosti (SUP-anja), ki zahtevajo sodelovanje ene ali več skupin sodelavcev za dosego zastavljenih ciljev. Pri tem se krepijo odnosi, povezanost, sodelovanje in medsebojna pomoč.

  V ta namen organiziramo 4-6 urno team building delavnico ob morju, kjer se smiselno kombinirajo vsebine SUP-anja in naravovarstva ter vse skupaj zaključimo s SUPer pogostitvijo. Izhodiščna lokacija je Center vodnih športov v Žusterni.

  105,00 € / udeleženca

  Min. 10 udeležencev

  5 ur SUPer zabavnih in SUPer naravovarstvenih aktivnosti, ki bodo povezali vašo delovno ekipo

  Pogostitev za vse udeležence (žar, palačinke in pijača)

  Spominska kratka majica NNN SUP team building

  Lokacija: Center vodnih športov v Žusterni (Koper, Slovenija)

   Najprimernejše obdobje: Maj – September

  OBLIKOVANJE EKIPE
  S PREŽIVETJEM V NARAVI

  emil-orientacija-3

  NAMEN DELAVNICE

  Namen programa oblikovanja ekipe s preživetjem v naravi je, da se udeležence postavi v nekatere pozabljene, a
  človeku najosnovnejše, prirodne situacije, v katerih so primorani soočiti se z najpomembnejšimi izzivi in težavami ter strahovi preživetja v “divjini”. Slednje morajo v parih ali manjših skupinah, z zgolj nekaj osnovnimi pripomočki, v sodelovnju in z medsebojno pomočjo izkusiti in premagati, kar jih še dodatno poveže in spodbudi k učinkovitejši delitvi nalog.

  VSEBINA delavnice

  Od nekdanjih in aktialnih vojakov Slovenske vojske, Emila Kopatina in njegove ekipe, se udeleženci naučijo izjemno praktičnih veščin, ki so potrebne za soočanje s štirimi najpomembnejšimi izzivi preživetja v divjini:
  1. orientiranje,
  2. zaščita pred nizkimi temperaturami,
  3. hidracija preko naravnih virov,
  4. prehrana iz naravnih virov.

  emil-izdelava-puscice

   POVPRAŠEVANJE:
   OBLIKOVANJE EKIPE S PREŽIVETJEM V NARAVI

   OBLIKOVANJE EKIPE S PREŽIVETJEM V NARAVI

   Ta vrsta oblikovanja ekipe je primerna za povezovanje in izgrajevanje manjših, ožjih skupin sodelavcev v podjetju (med 2 in 4 posamezniki) individuals).

   V tej eno ali večdnevni delavnici vrhunsko organiziranega učenja spretnosti preživetja v naravi bo vaša delovna ekipa bolj povezana, bo začela bolje sodelovati in delitev nalog bo bolj učinkovito.

   98,00 € / udeleženca / dan

   6-10 udeležencev

   Eno ali večdnevna delavnica povezovanja ekipe v divjini

   Vrhunsko učenje veščin preživetja v naravi

   Lokacije: gozdovi pri Hotedršici, Trebnjem, Beli Krajini, Bohinjski Beli, Kočevski gozd

   Najprimernejše obdobje: maj – september

   OBLIKOVANJE EKIPE TATANKA

   Zgradimo pozitivno delovno vzdusje

   20170623_203534

   Zakaj Tatanka?

   Pritoževanje, ljubosumje, nevoščljivost in nezadovoljstvo ubijajo ekipni duh. Začne se z majhnim nezadovoljstvom ali pritožbo, ki ju zamolčimo in “požremo”. Prav s takimi odzivi se to nekje v nas zasidra in čaka na nove priložnosti, da se razraste. Tovrstne odzive poznamo že od malih nog, tako v domačem, kot tudi v delovnem okolju in jih velja razreševati za uspešno rast zaposlenih in podjetja.

   Namen in cilj TATANKA delavnice izgrajevanja pozitivnega delovnega vzdušja, ki jo vodi izkušena svetovalka za podjetništvo, vodenje in marketing ter certificiran NLP Coach, Dr. Nina Vanita Hočevar, je priti do spoznanja, da je pomembno nasloviti in razčistiti najprej z našim negativnim čustvovanjem ter nezadovoljstvom, da lahko nato
   vzpostavimo trajno pozitivno delovno vzdušje in večjo delovno uspešnost.
   nina-vanita-hocevar

    POVPRAŠEVANJE:
    OBLIKOVANJE EKIPE TATANKA

    oblikovanje ekipe tatanka

    Na tej 8-urni delavnici se udeleženci naučijo umetnosti poslušanja ter kako graditi kvalitetne odnose, kakor tudi strategije, metode in veščine komuniciranja ob negativnih čustvih in nezadovoljstvu. Naučijo se tudi, kaj pri tem potrebujejo, da lahko to učinkovito izvedejo ter kako jim lahko te veščine pomagajo in kaj jim doprinesejo.

    Delavnica je izjemno praktično naravnana. Dotaknili se bomo zadev, s katerimi sodelavci niso zadovoljni, vzpostavili vzdušje, kjer bo mogoče blokade v komunikaciji in dobrem vzdušju odpraviti ter skupaj poiskali ugodne rešitve za vse vpletene.

    149,00 € / udeleženca

    Min. 5 udeležencev

    8-urna delavnica izgradnje pozitivnega delovnega vzdušja

    Učenje umetnosti poslušanja in komuniciranja v stresnih situacijah

    Lokacija: Postojna (ali prostori podjetja)

     Prilagodljivo potrebam podjetja in udeležencev